Financování zakázek

Zateplení fasád, revitalizace
Střechy
Práce horolezeckou technikou
sklepní kóje
Okna
Výškové práce
Zámečnictví, zábradlí
Lešení, plošiny
Drcený polystyren
Foukaná izolace
Měření termokamerou

Zateplení soklu panelového domu
Sokl panelového domu jsme zateplovali perimetrem tl. 80,100 a 120 mm.Povrchová úprava soklu je dekorativní omítka - marmolit. Kolem domu se udělal odkop, do kterého se nainstalovaly nové trativody , které se obsypaly štěrkopískem. Nakonec se kolem domu položil okapový chodníček, který je na přání investora ze stávajících dlaždic.Dále jsme opravili schodiště pomocí teracových dílců a nainstalovali nové schodišťové zábradlí.
Revitalizace panelového domu
Obvodový plášť se zateplil systémem Weber, tloušťka izolantu je 120 mm. Dále rekonstruujeme lodžie - nová hydroizolace, dlažba a výměna zábradlí, které je z ocelových plechů a jacklů s žárově zinkovou úpravou a výplní jsou desky kronospan, u vstupního schodiště se vyměnily betonové schodišťové stupně, zateplily se podhledy ve sklepě a sokl domu se natřel fasádní barvou.
Rekonstrukce balkonů bytového domu
Nejprve se odbouraly stávající vrstvy podlahy na nosnou část. Poté se zhotovila nová vrstva betonové mazaniny ve spádu, podlaha se zateplila polystyrenem tl. 3cm a čelo balkonu vatou tl. 3cm. Dále se položila nová dlažba, boky a čela balkonů se natáhly akrylátovou omítkou a oplechovaly měděným plechem.
Rekonstrukce balkonů bytového domu
Pokračování k předešlé fotografii. Detail oplechování čela balkonu měděným plechem.
Revitalizace penzionu
Obvodový plášť domu je zateplen polystyrenem tl. 140 mm. Povrchová úprava je tenkovrstvá silikonová omítka. Dále jsme zateplovali střechu polystyrenem tl. 200 mm s nakašírovaným asfaltovým pásem na který se natavil vrchní asfaltový modifikovaný pás s břidličným posypem. Nakonec se speciální barvou natřelo zábradlí.
Zateplení panelového domu - NA SPLÁTKY BEZ NAVÝŠENÍ !!!
Zateplení panelového domu systémem Weber. Plášť domu se zateplil polystyrenem tl. 120mm,poté byl natažen lepící stěrkou a napenetrován. Povrchovou úpravu domu tvoří silikonová omítka zrnitosti 1,5 mm a na soklu dekorativní omítka marmolit. ZDARMA jsme vyřídili stavební povolení a celou stavbu provádíme na splátky bez navýšení !!!
Zateplení soklu panelového domu
Zateplení soklu panelového domu. Zateplil se polystyrenem tl. 80 mm,povrchová úprava soklu je dekorativní omítka - marmolit. Dále se zhotovil nový okapový chodníček, výměnili jsme anglické dvorky a poštovní schránky.
Zateplení soklu panelového domu
Zateplení soklu a podhledů stříšek nad vchody panelového domu systémem Cemix. Sokl se zateplil polystyrenem tl. 100 mm na který bylo nataženo speciální lepidlo a jako povrchová úprava byla zvolena dekorativní omítka marmolit. Podhledy stříšek nad vchody se zateplily vatou Isover Uni, poté se podhledy zaklopily OSB deskami na které se natáhlo lepidlo a povrchovou úpravou je akrylátová omítka zrnitosti 1,5 mm. Dále se vyrovnával okapový chodníček.
Oprava fasády
Oprava fasády, která byla renovována po předchozím systému zateplení. Firma, která před léty fasádu prováděla, nedodržeta správné překrytí armovací vrstvy - perlinky, tudíž se na fasádě projevily praskliny. Nyní při opravě jsme prořezali stávající zateplení na čtverce o rozměrech 15x15 cm a nově provedli vrstvu lepidla s vtlačenou armovací tkaninou, penetrací a vrchní probarvenou omítku.
Rekonstrukce fasády
Rekonstrukce fasády Domu, který se zateplil polystyrenem tl. 100 mm. Povrchovou úpravu tvoří akrylátová omítka zrnitosti 1,5 mm v barvě dle přání investora. Vše je provedeno systémem Weber. U této zakázky jsme vyřídili veškerou dokumentaci potřebnou k zateplení domu.
Revitalizace bytového domu
Zateplení bytového domu systémem Extherm a izolantem tl.140 mm. Dále se rekonstruovaly lodžie - rekonstrukce podlah, výměna zábradlí,instalace stříšek a zhotovení nového okapového chodníčku kolem domu.
Revitalizace bytového domu
Pokračování k předešlé fotografii. Detail okapového chodníčku.
Revitalizace bytového domu
Revitalizace bytového domu, kde jsme zateplovali systémem Extherm a izolantem tl. 140 mm. Dále se rekonstruovaly lodžie - rekonstrukce podlah, výměna zábradlí a instalace stříšek.
Revitalizace bytového domu
Pokračování k předešlé fotografii. Detail zábradlí z ocelových plechů a jacklů s žárově zinkovou úpravou.
Revitalizace panelového domu
Revitalizace panelového domu, kde jsme zateplovali obvodový plášť, střechu a stropy v suterénu domu. Obvodový plášť domu je zateplen v systému Weber A. Střechu jsme zateplovali pomocí polystyrenu s nakašírovaným asfaltovým pásem, na který se natavil modifikovaný asfaltový pás s břidličným posypem. Dále se na střeše vyměnily odvětrávací turbíny, oplechovaly se atiky a vatou se zateplila strojovna. Také proběhla rekonstrukce lodžií, kde se kompletně zrenovovali podlahy, zábradlí se natřela a v případě potřeby se vyměnily výplně.Dále se měnily vchodové dveře a sklepní okna.

© 2008 výškové práce SOVA || Havai - tvorba webových stránek || mail