Financování zakázek

Zateplení fasád, revitalizace
Střechy
Práce horolezeckou technikou
sklepní kóje
Okna
Výškové práce
Zámečnictví, zábradlí
Lešení, plošiny
Drcený polystyren
Foukaná izolace
Měření termokamerou

Rekonstrukce šikmé střechy
Rekonstrukce šikmé střechy rodinného domu. Byla použita vláknocementová krytina Cembrit - Česká šablona.
Rekonstrukce šikmé střechy
Pokračování k předešlé fotografii.
Rekonstrukce šikmé střechy
Rekonstrukce šikmé střechy bytového domu. Byla použita asfaltová krytina IKO, klempířské prvky z pozinkového plechu - Pz. Práce jsme prováděli pomocí horolezecké techniky.
Klempířské práce
Dodatečné provedení odvětrání, vyvedeného z ventilace koupelen hotelového domu.
Rekonstrukce šikmé střechy
Rekonstrukce šikmé střechy na ubytovně. Byla použita betonová krytina Bramac - Max. Práce jsme prováděli bez použití lešení, pomocí horolezecké techniky. Financování této rekonstrukce proběhlo pomocí naší firmy, formou SPLÁTEK BEZ NAVÝŠENÍ "SovaBEZ": www.vyskovepracesova.cz/financivani-zakazek/
Rekonstrukce šikmé střechy
Pokračování k předešlé fotografii. Naši pracovníci při montáži hřebenáčů.
Rekonstrukce šikmé střechy
Pokračování k předešlé fotografii. Naši pracovníci při pokládání krytiny na nové, impregnované latě.
Rekonstrukce šikmé střechy a oplechování komínů
Rekonstrukce střechy bytového domu byla prováděna z betonových tašek Bramac. Součástí rekonstrukce bylo oplechování stávajících komínových těles v nadstřešní části. Bylo použito mnoho originálních doplňků, např.: prosvětlovací tašky pro více světla v půdních prostorách, komínové lávky, ventilační komínky, atd.
Nátěr eternitové střechy
Nátěr eternitové střechy rodinného domu. Nejdříve byla střecha mechanicky očištěna tlakovou vodou, poté byl proveden penetrační nátěr a dvojitý krycí nátěr. Součástí bylo i provedení nátěrů klempířských prvků. Práce jsme prováděli pomocí horolezecké techniky.
Rekonstrukce šikmé střechy + zateplení.
Rekonstrukce šikmé střechy rodinného domu. Byla použita vláknocementová krytina Cembrit - Česká šablona a klempířské prvky z titanzinku - TiZn.
Rekonstrukce a zateplení ploché střechy
Rekonstrukce a zateplení ploché střechy na budově skladových prostor. Na fotografii se natavují vrchní modifikované pásy s posypem drcené břidlice - Elastek. Jako podkladní vrstva byla zvolena polystyrenová izolace Polydek s nakašírovaným pásem.
Rekonstrukce a zateplení ploché střechy
Pokračování k předešlé fotografii. Detail klempířských prvků u ukončení střechy.
Rekonstrukce a zateplení ploché střechy
Pokračování k předešlé fotografii. Na fotografii vidíme zateplení z nakašírovaných desek, které se ke stávajícímu podkladu mechanicky kotví.
Rekonstrukce šikmé střechy a oprava komínů
Rekonstrukce střechy a oprava komínů na bytovém domě. Byla použita betonová krytina Bramac a klempířské prvky z titanzinku TiZn. Práce jsme prováděli bez lešení, pomocí horolezecké techniky.
Rekonstrukce šikmé střechy a oprava komínů
Rekonstrukce střechy a oprava komínů na bytovém domě. Byla použita betonová krytina KB Blok a klempířské prvky z titanzinku TiZn. Práce jsme prováděli bez lešení, pomocí horolezecké techniky.

© 2008 výškové práce SOVA || Havai - tvorba webových stránek || mail