Financování zakázek

Zateplení fasád, revitalizace
Střechy
Práce horolezeckou technikou
sklepní kóje
Okna
Výškové práce
Zámečnictví, zábradlí
Lešení, plošiny
Drcený polystyren
Foukaná izolace
Měření termokamerou

Rekonstrukce ploché střechy
Nejprve se odbourali stávající vrstvy až k nosné části. Poté jsme střechu zateplovali spádovými klíny z minerální vaty. Jako krytinu jsme instalovali měkčené PVC ve světle šedé barvě. Dále jsme na střeše montovali nové klempířské prvky, včetně odvětrání střechy a střešních vpustí.
Rekonstrukce střechy bytového domu
Nejprve jsme zdemontovali původní krytinu, poté jsme pokládali novou krytinu včetně instalace difuzní folie. Nová střešní krytina je od Tondachu - Falcovka 11 v barvě engoba měděná. Na části střechy jsme potom pokládali falcovanou krytinu z TiZn plechu, pod který jsme instalovali speciální folii, která má strukturovanou dělicí vrstvu, která propouští vodní páru a chrání krytinu před účinky zkondenzované vody na jejím spodním povrchu, chrání tak plechové krytiny montované na bednění před korozí. Dále jsme v naší zámečnické dílně vyráběli a následně na střechu montovali, terasu z oceli s žárovězinkovanou úpravou.
Rekonstrukce střechy bytového domu
Pokračování k předešlé fotografii.
Rekonstrukce střechy bytového domu
Pokračování k předešlé fotografii, terasa z oceli s žárovězinkovanou úpravou.
Rekonstrukce ploché střechy
Rekonstrukci ploché střechy na jedné z budov chemického závodu. Nejdřive jsme natavili jako pojistnou hydroizolaci asfaltový pás V60S35, na něj se natavil modifikovaný asfaltový pás s břidličným posypem tl. 40 mm. Dále jsme instalovali klempířské prvky z Pz plechu a nakonec jsme montovali hromosvod.
Rekonstrukce střechy
Rekonstrukce střechy bytového domu, kde jsme překládali původní krytinu od Tondachu Bobrovku. Dále jsme opravili a nově oplechovali komínová tělesa a zateplili vikýře.
Rekonstrukce ploché střechy
Nejprve se vybourala stará skladba střešní krytiny až k betonové části, poté jsme střechu zateplili spádovými klíny z minerální vaty. Krytina je z měkčeného PVC. Dákle jsme zateplovali strojovny a obvodový plášť domu.
Montáž žlabů
Montáž nástřešní měděných žlabů.
Zateplení ploché střechy
Střecha se zateplila polystyrenem tl. 120 mm s nakašírovaným asfaltovým pásem. Vrchní vrstva je natavený asfaltový pás s břidličným posypem tl. 4 mm.
Rekonstrukce střechy
Položili jsme novou střešní krytinu Tondach Hranice 11, včetně přelaťování a instalace podstřešní folie. Dále jsme namontovali nové výlezy a protisněhové háky.
Rekonstrukce střechy bytového domu
Nejprve se zdemontovala původní krytina, poté jsme střechu přelaťovali včetně instalace podstřešní folie a nakonec jsme položili plechovou formátovanou krytinu v odstínu ral 3011 a namontovali klempířské prvky.
Rekonstrukce střechy
Rekonstrukce střechy kde jsme pokládali novou falcovanou pozinkovanou střešní krytinu včetně instalace strukturované dělící folie, která se používá pod plechové krytiny kvůli tlumení hluku deště a krup.
Rekonstrukce ploché střechy
Nejdříve jsme odstranili stávající kačírek a tepelnou izolaci. Poté se natavila podkladní hydroizolace na kterou se pomocí PUR pěny a teleskopických kotev položila tepelná izolace ve spádu ke střešní vpusti. Na tepelnou izolaci se nainstaloval samolepící pás z SBS modifikovaného asfaltu na který se pak ještě natavil vrchní pás z SBS modifikovaného asfatlu s ochraným posypem proti UV záření.
Rekonstrukce ploché střechy
Pokračování k předešlé fotografii.
Rekonstrukce ploché střechy
Pokračování k předešlé fotografii. Detail ukončení vrchního asfaltového pásu.

© 2008 výškové práce SOVA || Havai - tvorba webových stránek || mail