Financování zakázek

Zateplení fasád, revitalizace
Střechy
Práce horolezeckou technikou
sklepní kóje
Okna
Výškové práce
Zámečnictví, zábradlí
Lešení, plošiny
Drcený polystyren
Foukaná izolace
Měření termokamerou

Rekonstrukce a zateplení ploché střechy
Rekonstrukce a zateplení ploché střechy na panelovém domě.Jako izolace byl použit polystyren tl. 120 mm s nakašírovaným asfaltovým pásem, který byl lepen k podkladu speciálním lepidlem INSTA - STIK. Na polystyren se poté přitavil vrchní modifikovaný pás s břidličným posypem.Vzhledem k nedostatku financí investora jsme střechu provedli NA SPLÁTKY BEZ NAVÝŠENÍ.
Rekonstrukce šikmé střechy
Rekonstrukce šikmé střechy na panelovém domě. Byla použita krytina z trapézového plechu Lindab. Na tomto domě jsme také prováděli zateplení obvodových stěn.Revitalizace byla financována v rámci dotací "Zelená Úsporám". ZDARMA jsme dodali sušáky na prádlo a držáky satelitních antén.
Rekonstrukce šikmé střechy
Pokračování k předešlé fotografii. Detail nového přelaťování střechy na panelovém domě.
Rekonstrukce šikmé střechy
Pokračování k předešlé fotografii. Detail olemování výtahové šachty.
Rekonstrukce šikmé střechy
V měsíci květnu jsme rekonstruovali střechu a komínová tělesa na bytovém domě. Provádělo se kompletní přelaťování včetně instalace nové folie a jako krytina byla zvolená betonová taška Bramac Max včetně příslušenství. Vzhledem k nedostatku financí investora jsme střechu provedli NA SPLÁTKY BEZ NAVÝŠENÍ. Více info o této finanční službě SovaBEZ klikněte zde. Splátky BEZ NAVÝŠENÍ !!!
Rekonstrukce šikmé střechy
Pokračování k předešlé fotografii. Detail nástřešního žlabu z Titanzinku.
Rekonstrukce šikmé střechy
V měsíci květnu jsme formou subdodávky rekonstruovali střechu na bytovém domě. Provádělo se kompletní přelaťování včetně instalace nové folie a jako krytina byla zvolená krytina RUUKKI včetně příslušenství.
Rekonstrukce šikmé střechy
V památkové zóně jsme dle požadavků investora a památkářů rekonstruovali část střechy a komínová tělesa, jako krytina byla zvolena vláknocementová střešní taška Česká šablona od firmy Cembrit.
Rekonstrukce ploché střechy
Rekonstrukce ploché střechy. Byla použita polystyrenová izolace s nakašírovaným asfaltovým pásem Polydek, která se připevnila k podkladu speciální lepící pěnou INSTS-STIK. Jako vrchní vrstva byl použit asfaltový modifikovaný pás s břidličným posypem.
Rekonstrukce ploché střechy
Pokračování k předešlé fotografii. Detail lepení polystyrenu s nakašírovaným asfaltovým pásem speciální lepící pěnou INSTA-STIK.
Rekonstrukce ploché střechy
Pokračování k předešlé fotografii. Detail natavení vrchního modifikovaného pásu s břidličným posypem.
Rekonstrukce šikmé střechy
Rekonstrukce šikmé střechy, na kterou byla použita bitumenová střešní krytina IKO - pravoúhlý třílist třpytivě černé barvy. Dále se provedlo oplechování odvětrávacích komínků, atik a strojovny z pozinkového plechu. Svody a žlaby, které se také měnily jsou rovněž z pozinkového plechu.
Rekonstrukce šikmé střechy
Pokračování k předešlé fotografii. Detail oplechování odvětrávacích komínků.
Rekonstrukce šikmé střechy
Pokračování k předešlé fotografii. Detail oplechování strojovny.
Rekonstrukce šikmé střechy
Rekonstrukce šikmé střechy. Jako střešní krytina se použily bitumenové střešní šindele IKO - pravoúhlý třílist třpytivě černé barvy. Proběhla výměna klempířských prvků (okapy, svody, oplechování komínu).

© 2008 výškové práce SOVA || Havai - tvorba webových stránek || mail