Financování zakázek

Zateplení fasád, revitalizace
Střechy
Práce horolezeckou technikou
sklepní kóje
Okna
Výškové práce
Zámečnictví, zábradlí
Lešení, plošiny
Drcený polystyren
Foukaná izolace
Měření termokamerou

Revitalizace mateřské školky
Revitalizace mateřské školky. Provedlo se zateplení obvodového pláště systémem Den Braven, zateplení střechy, výměna lina ve třídách, výměna oken a vchodových dveří a zhotovení chodníčku okolo budov. Plášť budovy se zateplil polystyrenem tloušťky 140 mm, sokl se zateplil extrudovaným polystyrenem tloušťky 80 mm. Na zateplení střechy se použila vata z minerální plsti tloušťky 120 mm. Na fasádu se tahala akrylátová omítka a na sokl dekorativní omítka - střednězrnný Marmolit.
Revitalizace mateřské školky
Pokračování k předešlé fotografii. Chodníček okolo budovy mateřské školky zhotovený pomocí polymercementového potěru Cemix. V chodníčku jsou položeny dilatační lišty do betonu kvůli roztaživosti materiálu způsobeného vlivem teplot vnějšího okolí.
Revitalizace panelového domu
Zateplení panelového domu systémem Weber. Plášť domu se zateplil polystyrenem o tloušťce 140 mm. Na fasádu byla použita akrylátová omítka zrnitosti 1,5 mm. Sokl domu byl zateplen extrudovaným polystyrenem tloušťky 50 mm a natažen dekorativní omítkou - střednězrnný Marmolit. Dále se provedla výměna balkonového zábradlí.
Revitalizace panelového domu
Pokračování k předešlé fotografii. Detail balkonového zábradlí z ocelových plechů a jacklů s žárově zinkovou povrchovou úpravou, výplň je drátosklo.
Revitalizace panelového domu
Zateplení panelového domu systémem Weber. Obvodový plášť domu se zateplil izolantem tloušťky 120 mm. Omítka byla natažena akrylátová - zrnitost 1,5 mm. Barva omítky byla vybrána dle přání investora. Sokl domu se zateplil extrudovaným polystyrenem tloušťky 50 mm a byl natažen dekorativní omítkou - jemnozrnný Marmolit.
Revitalizace panelového domu
Revitalizace panelového domu. Provedlo se zateplení obvodového pláště systémem Multitherm NEO. Jako izolace se použil polystyren grafit tl. 140 mm. Na tomto domě jsme také prováděli rekonstrukci střechy, kde se použila střešní krytina Eternit Dacora.
Revitalizace panelového domu
Revitalizace panelového domu. Na domě bylo provedeno: zateplení fasády systémem Weber včetně výměny klempířských prvků, rekonstrukce a zateplení střechy (Lindab)a zateplení soklu včetně úpravy okapového chodníčku. Revitalizace byla financována v rámci dotací "Zelená Úsporám". ZDARMA jsme dodali sušáky na prádlo a držáky satelitních antén.
Revitalizace panelového domu
Pokračování k předešlé fotografii. Detail držáků satelitních antén, které jsme dodali ZDARMA!!!
Rekonstrukce hotelu
Zateplení zadní části fasády hotelu v systému Den Braven. Dále proběhla výměna venkovních parapetů a rekonstrukce ploché a šikmé střechy. Při stavbě lešení byl komplikovaný přístup k zadní části fasády, kde jsme museli na několika místech vynést lešení na pomocné konstrukci.
Rekonstrukce hotelu
Pokračování k předešlé fotografii. Detail pomocné konstrukce. Ukotvení trámů do obvodového zdiva hotelu, na které se připevnily dřevěné podlážky a na ně se postavilo lešení.
Rekonstrukce hotelu
Pokračování k předešlé fotografii. Části pomocné konstrukce a lešení jsme museli svážet na místo pomocí stavebního výtahu Geda, protože za zadní částí hotelu se nachází skála.
Revitalizace panelového domu
Proběhlo zateplení fasády panelového domu, dále jsme provedli výměnu oken včetně parapetních plechů a rekonstrukce lodžiových podlah (nová dlažba včetně hydroizolace). Veškerou dokumentaci a státní dotaci "Zelená Úsporám" si vyřizovali vlastníci sami.
Revitalizace panelového domu: zateplení fasády a střechy, výměna oken a vchodových dveří, výměna výtahů + dotace zelaná úsporám
Revitalizace panelového domu. Provedlo se zateplení fasády, zateplení střechy, výměna lodžiových zábradlí, rekonstrukce lodžiových podlah, výměna vnitřní elektroinstalace (chodbová světla na čidla a nové domovní telefony a zvonky), malování chodeb, a výměna oken a vstupních dveří. Dále se zrekonstruoval sokl, izolace a okapový chodníček. ZDARMA jsme dodali lodžiové a podokenní sušáky na prádlo a držáky satelitních antén. Na tomto domě také provádíme vyřízení úvěru včetně státní dotace "Zelená Úsporám". Vše včetně vyřízení veškerých projektů, auditů, povolení, atd.
Revitalizace panelového domu: zateplení fasády a střechy, výměna oken a vchodových dveří, výměna výtahů + dotace zelaná úsporám
Pokračování k předešlé fotografii. Detail osazení nových plastových dveří a schránek. Výměna zábradlí z ocelových jacklů , ocelové rohože a nájezdu pro kočárky, vše s povrchovou úpravou žárový zinek. Dále položení venkovní dlažby.
Revitalizace panelového domu: zateplení fasády a střechy, výměna oken a vchodových dveří, výměna výtahů + dotace zelaná úsporám
Pokračování k předešlé fotografii. Detail lodžiového zábradlí z ocelových jacklů a plechů s žárovězinkovou povrchovou úpravou. Výplň je drátosklo bronz. ZDARMA jsme dodali lodžiové sušáky na prádlo.

© 2008 výškové práce SOVA || Havai - tvorba webových stránek || mail